2009. szeptember 1., kedd

Előszó

Üdv!
Réges-régen, itt a földön, sok boldog és kevésbé boldog nemzet furfangos vállalkozója rájött a '80-as években, hogy meg kellene lovagolni ezt a Star Wars mizériát. A cseperedő gyermekek mind ezeket a fura lényeket, meg Darsz Védereket könyörgik ki a szülőktől.
Segítsünk rajtuk...
Mi is tudunk ilyeneket csinálni... és sokkal olcsóbban adjuk mint amennyibe az eredetiek kerülnek (olcsón előállítjuk, és olcsón adjuk).
- Nosza fogjunk neki a gyártásnak.
- De kellene egy eredeti a minta miatt.
- Nem gond ennyit be kell áldozni. Megvesszük...

És bizony meg is tették... Minden mai Bootleg azaz hamisítvány Star Wars figurát az eredeti Kenner figurákról koppintottak. Levették a formát és lett amilyen lett. Sokat nem vacakoltak velük. Ezt Ti is láthatjátok majd, ha nyomon követitek ezt a blog-ot, ami leginkább a Bootleg Star Wars figurákkal fog foglalkozni, bár lesznek szép számmal eredeti (mint a címből is kiderül: Original) figurák.
Original azaz eredeti, és Bootleg azaz hamisítvány. Minden ami vintage Star Wars.

Az oldalt egyféle ismertetőnek szánom, ahol megpróbálom bemutatni a különböző hamisítványokat, és eredeti (Kenner) dobozos vintage-ket. Honnan származnak, mikor készültek, mennyire ritkák (ezt 1-5-ig osztályzással teszem meg), hozzávetőleges értékük és milyen érdekességet, sajátosságot vonultatnak fel. Egy afféle "price guide".

Kellemes olvasást kívánok.

Gabe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése