2010. február 12., péntek

Made In Hungary - Ep.5 - Hanszóló


Figura neve: Han Solo
Gyártó: Ismeretlen manufaktúra
Ország: Magyarország
Év: 1985
Értéke: 350-400 $
Ritkaság: 4,5
Érdekesség: Han-hoz nálunk nemtom miért, de nem az eredeti fegyverét csomagolták hanem Leia "Kakaóscsiga" Organa fegyverét fekete változatban. Vajon miért nem volt jó a saját Solo-s pisztolya? Nem volt belőlée eredeti példány és így kénytelenek voltak a hercegnőét használni? Sajnos erre a kérdésre nem kapunk választ, mindenesetre a tény tény marad ezt a pisztolyt kapta Han. Bár van még egy fegyver variáció Solo papánál, mégpedig a bespin pisztolyt is megkapta a buborék mögé, de sajnos ilyen formában nincs meg, így nem tudom bemutatni, csak leírni. :(
Azért nincs ok szomorúnak lenni, mivel nem egy gyakori színű hátlapot kapott ez a példány, hanem egy ritkább mély narancssárga variációt. :)

1 megjegyzés:

  1. nyilván az a "rejtélyes" oka a Leia-fegyvernek, hogy így nem kellett új öntőformát készítenie a gyártónak, hanem ugyanazt fel tudta használni. azt kéne inkább kideríteni vhogy ki csinálta ezeket és megkereseni és meginterjúvolni.
    ezek a dollár árak horribilisek. egyesek nagyon el vannak szállva. néha 1-1 honfitárs próbálkozik ilyen árakkal az ebayen, de könyörgöm... gondoltam vennék párat gyerekkori nosztalgiából, de ilyen árakkal tehetik oda:))

    VálaszTörlés