2010. szeptember 4., szombat

Breaking news!!! Hell yeah! - Droids Boba Fett


Figura neve: Boba Fett
Gyártó: Kenner
Ország: USA
Év: 1985
Értéke: 800-1200 $
Ritkaság: 4
Érdekesség: Boba Fett utolsó vintage kiadása, a Droids rajzfilm sorból. Ennyi féle képi hátlap variációt egyetlen figura sem élt meg - 3 féle: "Space scene", "Desert scene", "Droids scene". A vinatge sornál az esetek többségében egy féle kép volt a figuráknál, álltalában a filmből kivett jelenetből, de természetesen volt stúdió fotó, és rajzolt kép is. Bobánál az úgynevezett "space scene" volt a star wars, az esb és a rotj hátlapokon. A "desert scene" vagyis a filmes kép csak a jedi és a tri-logo kártyákon volt. POTF sorban nem adták ki. Droids lapon pedig íme.
A Droids figurákból 12 db-ot adtak ki, melyből csak 2 volt újracsomagolás (A-Wing Pilot, Boba Fett), 2 figura, R2 és 3PO teljesen új festést kapott, a többi 8 db vadiúj karakter a rajfilm sorozat alapján.
A figura kártyára helyezése más lett ennél a sornál, mivel a kártya jobb oldalára került az eddig megszokott bal oldalról.
Maga a figura szimpla Hong Kong kiadás, semmi extra. A valódi érdekesség a coin azaz érme, melyet a figurához csomagoltak. Mivel a POTF sorban nem került kiadásra, így a gyűjtőknek hiányzott Boba Fett érméje (már aki összegyűjtötte ezen sort). Ezt a hiányosságot pótolta itt a Kenner. Most már ez az érme is a kollektorok kollekciójába landolhatott.

1 megjegyzés: