2010. november 14., vasárnap

Cukipisztolyos Rohamosztagos


Figura neve: Stormtrooper
Gyártó: Ismeretlen manufaktúra
Ország: Mexikó
Év: 1980-1985 között
Értéke: 50-60 $
Ritkaság: 4
Érdekesség: A La Guerra De Las Galaxias sor másik prominens alakja, csakúgy mint a Vörös Han. Anyagában mindkettő azonos, hisz egy "öntőmester" készítette, de nem Miguel barátunk akinek a tequila az agyára ment. Bár ez a mester sem a legmesteribb. De azért egész jó kis bootleget tett le az asztalra. Rohamosztagosunk lábai fixek, de a mexikóiakra oly jellemző módon a karok mozognak. A legcukibb része a dolognak a fegyvere. Nem tudom, hogy sikerült ezt összehozni, de elképzelhető, hogy mexikói emberünk kitalált egy saját star wars történetet és aszerint pakolta össze a dolgokat:
Elképzelhető, hogy amikor a Bespin-en Han-t lefagyasztják egy rohamosztagoshoz került a fegyvere megőrzésre, de figyelmetlen volt, és beleejtette, egy a birodalomtól Jabbának szánt zöldtrutyis ételhordóba. Szegény TK-006, pedig már csak 1 lépésnyire volt a világhírtől.
Valahogy így történhetett, és ezért került ehhez a mexikói Stormtrooperhez Han Solo pisztolya zöld színben. Talán... de pontosan ki tudja miért? A booltegek csodái.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése